Specialist in vastgoed

vastgoed

De vastgoedmarkt in 2022

De vastgoedmarkt is de laatste jaren volop in beweging. Zij heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Vastgoedbeleggers richten zich op hun core-business en besteden veel andere taken uit. De ervaren vastgoedspecialisten pakken dat op. Als vastgoeddienstverleners met jarenlange ervaring weten zij wat hun klanten willen.

Hospitality Management

De relatie huurder/verhuurder verandert ingrijpend. De gebruikers van kantoren, winkelcentra en woongebouwen worden veel meer gezien als “hotelgasten”. Onze vastgoed specialist heeft hiervoor het Servicedesk Concept ontwikkeld.

Businessunits

Bij onze vastgoed specialist werken momenteel 160 medewerkers. De dienstverlening van is ondergebracht in een aantal businessunits, te weten:

  • Vastgoed Management werkt voor diverse gemeentes, particuliere en institutionele beleggers van onroerend goed. Met de specialistische kennis van: wonen, kantoren & winkels en maatschappelijk vastgoed.
  • VvE Management is als professioneel bestuurder werkzaam voor een aanzienlijke portefeuille Verenigingen van Eigenaars.
  • Vastgoed Advies & Detachering is met name gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke (extra) personele capaciteit.
  • Assurantiën regelt alles op het gebied van verzekeringen voor verschillende disciplines.
  • Vastgoed Onderhoud, essentieel voor het behoud van de waarde van het vastgoed, bijvoorbeeld door renovatie of klussen zoals schilderwerk.
  • Vastgoed ontruimen ter voorbereiding op nieuwe eigenaren.

Verduurzamen van vastgoed

Het verduurzamen van vastgoed kan door middel van het treffen van maatregelen als het plaatsen van zonnepanelen, dak-, vloer- of spouwmuurisolatie en het plaatsen van een warmtepomp. Goed geïsoleerde woningen verliezen minder warmte,  waardoor er minder gestookt hoeft te worden om de woning op temperatuur te houden. Hierdoor bespaart u al snel tot wel honderden euro’s op je energierekening.

Isolatie is de eerste stap richting duurzaam wonen. Dankzij zonnepanelen zijn veel huishoudens in staat om zichzelf te voorzien in hun stroomverbruik. Een warmtepomp gebruikt de buitenlucht om de woning te verwarmen, en is dus een duurzame vervanger voor de cv-ketel. Volgens Dakdekkersgids.nl draagt ook de dakbedekking bij aan het verduurzamen van uw woning. Het verduurzamen van vastgoed wordt op deze manier steeds populairder.

Handige vastgoed artikelen: