1000347_sfeerbeeld.jpg

Ik zoek een woning

Zoeken >
terug

Wat doet Wonen?

De Boompjes, RotterdamDe Boompjes, RotterdamSt. Job, Lloydstraat RotterdamSt. Job, Lloydstraat Rotterdam

Verwey Vastgoed Wonen verhuurt en beheert ruim 17.200 huurwoningen vanuit onze kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Maastricht. Dit doen wij in opdracht van -over het algemeen- (institutionele) beleggers zoals verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen maar ook voor woningcorporaties en gemeentes.

Het beheren van een woning betekent dat wij ervoor zorgen dat een woning verhuurd is en blijft. Dat wij de huur incasseren en administratief verwerken en zorgen dat de woning technisch in orde blijft en dus de woning onderhouden. Dus commercieel, administratief en technisch zijn wij bezig met het beheer van de woningen.

De huurwoningen die wij beheren zijn heel divers. Van eengezinswoningen in Oegstgeest of Steenbergen, knusse appartementen in Papendrecht of Berkel en Rodenrijs, tot luxe penthouses in het centrum van Rotterdam, u vindt het bij ons allemaal.

Deze woningen verschillen ook in kwaliteit of leeftijd en dus ook in huurprijs, maar ondanks deze verschillen kunt u één kwaliteit van ons verwachten als het gaat om dienstverlening en dat is een hoge kwaliteit. Wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn als onze klant en u zo veel mogelijk ontzorgen. Want dat is een van de voordelen van huren, het zorgeloos kunnen wonen.