1000347_sfeerbeeld.jpg

Ik zoek een woning

Zoeken >
terug

Leveranciersmanagement

Hamontstraat, Amsterdam
Hamontstraat, Amsterdam

Leveranciersmanagement

Verwey Vastgoed BV besteedt veel werk uit (vooral op technisch en dienstverlenend gebied) aan leveranciers. Voor een optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers en huurders dienen deze leveranciers zorgvuldig geselecteerd te worden. In dat kader heeft Verwey Vastgoed BV een aantal jaren geleden de stuurgroep leveranciersmanagement ingesteld.

De stuurgroep leveranciersmanagement wordt voorgezeten door de directie, waarbij een actieve rol is weggelegd voor de kwaliteitsmanager en de technisch managers. Via de stuurgroep leveranciersmanagement worden centrale en overkoepelende zaken gecoördineerd.

 

Beoordeling

Een nieuwe leverancier wordt pas na gebleken noodzaak en een zorgvuldige beoordeling aan het leveranciersbestand toegevoegd. Deze beoordeling gebeurt in eerste instantie op basisgegevens zoals financiële gezondheid, kwaliteit, veiligheid en relevante verzekeringen. Ook wordt geëist dat de leverancier de Algemene Voorwaarden van Verwey Vastgoed BV tekent. Daarnaast wordt van leveranciers verwacht dat zij periodiek een WKA-verklaring (Wet Keten Aansprakelijkheid) inleveren om aan te tonen dat zij nog steeds financieel gezond zijn.

 

Uitvoering en toetsing

Uiteraard houdt de beoordeling daarmee niet op. De uitvoering van een opdracht wordt regelmatig getoetst door onze technisch managers. Mocht de uitvoering niet van het verwachte niveau zijn, dan wordt dit met de leverancier besproken en dient de leverancier het werk te herstellen tot de gewenste kwaliteit. Zijn er meerdere malen ernstige problemen of reageert een leverancier niet adequaat op een gesignaleerd probleem, dan wordt de relatie met de leverancier beëindigd.