1000347_sfeerbeeld.jpg

Ik zoek een woning

Zoeken >

Nieuws

Verwey Vastgoed Support Casper!

Support Casper is een initiatief van Casper van Eijck, chirurg in het Erasmus MC en clubarts van Feyenoord. Dagelijks sterven in Nederland acht mensen aan alvleesklierkanker. Vaak binnen een jaar. Support Casper wil daar verandering in brengen door onderzoek te steunen naar hele nieuwe behandelmethoden.

4911_supportcasper1.jpg

De Rotterdamse voetbalclub Excelsior heeft voor Support Casper een actie opgezet rondom de wedstrijd Excelsior - FC Twente op zondag 12 februari.

 

Tijdens deze wedstrijd hebben de Rotterdammers hun wedstrijdtenue volledig ingezet ten behoeve van Support Casper. Naast het speciale tenue werden er 'Support Casper' sjaals verkocht en werden alle business partners van Excelsior Rotterdam opgeroepen om een bijdrage te leveren aan Support Casper.

 

Voor Verwey Vastgoed een makkelijke keuze: zo'n belangrijk Rotterdams initatief ondersteunen wij van harte. Verwey Vastgoed stond daarom de Led Boarding tijdens de wedstrijd Excelsior - FC Twente af aan Support Casper. De combinatie van de Led Boarding, het tenue, overige reclame uitingen en alle aandacht op sociale media, televisie, radio en in de kranten, leverde een media aandacht op van ruim 3 miljoen mensen!

 

Commercieel Directeur van Excelsior Rotterdam Wouter Gudde kijkt dan ook trots terug op de actie: ,,We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Als Excelsior en Excelsior4All hebben we laten zien wat de kracht van voetbal is op maatschappelijk gebied. We hebben een mooi bedrag opgehaald voor Support Casper, maar hebben vooral ook gezorgd voor veel exposure voor dit initiatief. Los van het geldbedrag, hopen we dat ons initiatief navolging gaat krijgen en landelijk zorgt voor nieuwe acties om geld op te halen voor onderzoek naar alvleesklierkanker,'' aldus Gudde.

dit bericht delen:
|

Overig nieuws

17-6-2013