Team

De business unit ‘Kantoren en winkels’ opereert vanuit onze kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Maastricht. Deze business unit bestaat uit een hecht team met gedreven en gespecialiseerde vastgoed professionals. Of het nu gaat om technisch, commercieel of financieel/administratief management, onze medewerkers staan voor kwaliteit. Wij hebben eveneens ervaring met het locatiemanagement, waarbij een ’dedicated’ team ter plaatse een complex beheert.

Ervaring

Diverse deskundige technisch managers zorgen continu voor een goede staat van onderhoud van de bij ons in beheer zijnde objecten. Ons technisch team beschikt over een ruime ervaring op zowel bouwkundig als installatietechnisch gebied. Door de hoge mate van betrokkenheid van onze vastgoedmanagers zijn we in staat om in allerlei situaties snel, slagvaardig en doelmatig op te treden. Hierdoor worden duurzame relaties opgebouwd met zowel onze opdrachtgevers als onze huurders. Door het alert inspelen op de behoeften van onze klanten en het vinden van de juiste balans tussen de wensen van onze opdrachtgevers en onze huurders, wordt een optimaal vastgoedrendement bereikt.

 

Rapportage

Ook aan de administratieve afhandeling wordt door ons de juiste zorg en aandacht besteed. Zo leggen wij bijvoorbeeld de gemaakte afspraken altijd nauwkeurig en glashelder contractueel vast, zodat hierover later geen onduidelijkheden ontstaan. Een tijdige en zorgvuldige periodieke (financiële) verslaglegging aan onze opdrachtgevers is uiteraard vanzelfsprekend.

 

Portefeuille

Momenteel zijn we verantwoordelijk voor het vastgoedmanagement van circa 1.500.000 m2 kantoor- en bedrijfsruimte en 650.000 m2 winkels en winkelcentra, voornamelijk gelegen in de Randstad. Sinds de introductie van de business unit ‘Kantoren en winkels’ eind 2002 hebben diverse gerenommeerde beleggers, gemeentes en corporaties het vastgoedmanagement van hun bedrijfsmatig onroerend goed aan ons toevertrouwd en is de beheerportefeuille sterk in omvang toegenomen. Natuurlijk kunt u ook voor specifieke opdrachten op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed bij ons terecht. Zo zijn wij u graag van dienst bij bijvoorbeeld een aan- of verkoopbegeleiding van een bepaald object of kunnen wij de projectbegeleiding van zowel kleine als grootschalige renovaties tot in detail voor u verzorgen.

 

Handige artikelen: